New Breed -klubi: Mekhan & Carbine

joonashamalainen Ajankohtaista, Blogi

Keskiviikkona 31.5. nähtiin  Rock Academyn New Breed -klubilla On The Rocksissa kaksi tyyliltään hyvin erilaista Rock Academy -bändin keikkaa.

Klubin starttasi helsinkiläinen Mekhan, joka elämänmakuisella indiepopillaan hiljensi yleisön milloin makaamaan lattialla, milloin tanssahtelemaan riemusta. Illan toisena artistina esiintyi vantaalainen Carbine. Nelihenkisen yhtyeen rockmäiske sai jalat polkemaan tahtia ja päät nyökkymään, kun desibelirajat hipoivat maksimeitaan.

Kiitos bändeille, yleisölle ja henkilökunnalle hyvistä kemuista!

 

Rock Academy -bändejä on mahdollisuus nähdä myös Vantaalla Jokiuoman puistossa järjestettävissä Louhela Jameissa sunnuntaina 4.6. Rock Academyn omalla esiintymislavalla. Tapahtuma on ilmainen, joten muistakaahan kaikki tulla paikalle!

Rock Academy -lavan aikataulut:

klo 13.30: Revolverz
klo 14.30: Division Six
klo 15.45: Crossroads
klo 17.00: Carbine
klo 18.15: Painfelt
klo 19.30: SKYCRY