Lämppäreitä Nosturilla ja oma klubi-ilta On the Rocksiin

joonashamalainen Ajankohtaista, Blogi

Rock Academy -bändit pääsevät lämppäreiksi Nosturille pääkaupunkiseudun Rock Academyn ja Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n yhteistyön tuloksena. Pääkaupunkiseudun Rock Academy järjestää myös uuden Rock Academy New Breed -klubin yhteistyössä helsinkiläisen On The Rocks -ravintolan kanssa.

Rock Academysta ponnistaneita bändejä tullaan näkemään lämppäreinä Nosturilla kevään 2017 aikana. Suomenkielistä indiepoppia soittava Mekhan lämmittelee Nosturin lauteet Anna Abreulle perjantaina 24.3., riffipohjaista rockia veivaava Carbine avaa illan Klamydialle perjantaina 31.3. ja pop/hiphop-kaksikko Fin n’ Fil käynnistää bileet Mariskan keikalla perjantaina 28.4.

”Nuoret ovat aina olleet ELMUn toimintaa lähellä. Yhteistyön kautta pääsemme nostamaan jälleen uusia kovan luokan artisteja ja esiintyjiä isomman yleisön tietoisuuteen. Rock Academy tekee hienoa duunia kouluttaessaan ja opastaessaan näitä nuoria kohti musiikkialan ammattilaisuutta”, kommentoi Nosturin ohjelmapäällikkö Mika Nikula.

Ensimmäinen Rock Academy New Breed -klubi järjestetään 12.4. Klubilla esiintyvät espoolainen alternative metal -yhtye Crossroads sekä räppiä, funkia ja hard-rockia musiikissaan yhdistelevä Division Six. Klubi järjestetään neljä kertaa vuodessa, ja jokaisessa keikkaillassa esiintyy kaksi Rock Academyn suojattia.

“Rock Academy tekee hienoa työtä nuorten livemusiikkiharrastuksen tukemiseksi, ja On the Rocks antaa mielellään mahdollisuuden akatemian kasvateille tulla näyttämään mitä rock on vuonna 2017”, toteaa On the Rocks -ravintolan ohjelmapäällikkö Luca Gargano.

Keikkapäivät:

Nosturi:
Pe 24.3. Anna Abreu w/ Mekhan
Pe 31.3. Klamydia w/ Carbine
Pe 28.4. Mariska w/ Fin n’ Fil

On The Rocks:
Ke 12.4. Rock Academy New Breed: Crossroads & Division Six