SKYCRYn ja RECOVERYn ensimmäiset musiikkivideot julkaistiin Gloriassa

joonashamalainen Ajankohtaista, Blogi

Glorian takatilat kuhisivat innostuneita muusikoita ja perhosia lenteli yhden jos toisenkin vatsassa, kun pääkaupunkiseudun Rock Academysta ponnistaneiden SKYCRYn ja RECOVERYn ensimmäiset musiikkivideot näkivät päivänvalon torstaina 9.2.2017. Videot tuotettiin yhteistyössä Glorian mediatiimin kanssa.

Illan aluksi Mikko von Hertzen kertoi bändien taipaleesta Rock Academyssa omasta näkökulmastaan. Heta Hyttinen haastoi Mikkoa kertomaan myös miten työskentely nuorten kanssa on vaikuttanut oman musiikin tekemiseen ja miten omien musiikkivideoiden tekeminen on sujunut. Mikon mukaan Kie-veli keksii aina huonoimmat ideat ja haastavimmat kuvauspaikat.

Upean ja visuaalisesti huipputasoa olevan Bloodlines-videon jälkeen SKYCRY soitti uusia kappaleitaan varmoin ottein. Solisti Emily sai yleisön mukaan ja viritti yhtyeensä kanssa tunnelman kattoon!

Seuraavaksi valkokangas pingotettiin RECOVERYn uutta Free-musiikkivideota varten. RECOVERYn keikka oli täynnä vauhtia ja energistä meininkiä. Bändi otti tilan haltuunsa ammattimaisesti ja hypnotisoi yleisön musiikin lumoihin. Meno yltyi loppua kohden ja nähtiinpä keikalla myös aito stagedive!

Kiitos bändeille mahtavista vedoista, Glorian mediatiimille videoiden toteutuksesta ja Hattumedialle taltioinneista ja haastatteluista. Lämmin kiitos myös yleisölle!

Katso uudet musiikkivideot pääkaupunkiseudun Rock Academyn YouTube-kanavalta:

SKYCRY: Bloodlines

RECOVERY: Free

Teksti: Kirsi Kurki-Miettinen
Kuvat: Iiro Palva-Aho Photography