Musavideojulkkaribileet!

joonashamalainen Ajankohtaista, Blogi

Torstaina 9.2. Kulttuuriareena Gloriassa juhlistetaan Recoveryn ja SKYCRYn musiikkivideoiden julkkareita. Luvassa on molempien bändien musavideoiden ennakkonäyttö, joita seuraa yhtyeiden täysipainoiset rock n’ roll -showt. Illan houstaa Rock Academyn “professori” Mikko Von Hertzen ja valloittava Heta Hyttinen. Ovet Gloriassa aukeavat klo 19:00.

Illan avaa vaihtoehtorockia soittava SKYCRY, jolta nähdään musiikkivideo kappaleesta ”Bloodlines”. ”Aloitimme biisin äänitykset jo kesällä 2016, joten odotus on ollut pitkä. Olemme hioneet kappaletta timantiksi, ja matkan aikana biisi on saanut uusia ulottuvuuksia”, kertoo SKYCRYn laulaja-kitaristi Emily Frost.

Tapahtuman toisena artistina nähdään melodista pop-rockia tykittävä Recovery, joka julkaisee videon kappaleeseensa ”Free”. “Mahtavaa saada tämä meidän pieni ikuisuusprojektimme vihdoin valmiiksi! Tätä ollaan tehty rakkaudella ja antaumuksella”, kommentoidaan Recoveryn leiristä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Recovery & SKYCRY teaser

Ensi torstaina 9.2. Kulttuuriareena Gloriassa juhlistetaan RECOVERYn ja SKYCRYn musiikkivideoiden julkkareita. Luvassa on molempien bändien musavideoiden ennakkonäyttö, joita seuraa yhtyeiden täysipainoiset rock n' roll -showt. Tuu mestoille!Lisäinfoa: https://www.facebook.com/events/772918612860819/

Julkaissut Rock Academy 2. helmikuuta 2017